IVAI - Ръчно изработени изделия и авторска бижутерия

Профил на автора

Елена Димитрова - Ел

Описание на автора

   Елена Димитрова, известна с артистичния си псевдоним Ел, е млад талант, на чиито творения имаме удоволствието и възможността да се насладим в тези страници. Родена в Шумен, дизайнерката завършва „Инженерен дизайн” в Техническия университет в София, където работи като асистент и преподава „История на изкуството и дизайна”.

   В www.ivai.eu са представени някои от творбите на Ел. Авторката завладява с ръчно рисуваното стъкло, представено в пепелници, свещници, чаши или други предмети, които могат да украсят вашия дом или да бъдат прекрасен подарък за скъп човек. Тези предмети могат да бъдат придружени с някои от ръчно рисуваните картички от Ел или някое бижу, прекрасен подарък за дамите.

   По настоящем Ел се занимава, както с рисуване върху стъкло, така и с реклама и 3D проектиране. Тя и е деен член на дизайнерската формация Color Fox – изработване на материали, свързани с графичния дизайн (визитки, лога, брошури, каталози, фирмена идентичност и др.), уеб дизайн (изработка на уеб страници, банери, хедъри и др.) и консултиране на тема графичен дизайн и среда.

Условия на услугата

IVAI предлага уникални арт бижута, картини, ръчно рисувани предмети, както и много идеи за вашия дом или за скъп човек. Цените, посочени на сайта са крайни, но в тях не е включена цената за доставка. Доставките се извършват от куриер от екипа на IVAI.EU или от друга куриерска фирма; също така е възможно да се използва определена куриерска фирма по желание на клиента.

Цената на доставката в България до офис на Еконт е 3,80 лв.

Цената на доставката в България до адрес, посочен от клиента, е 6,50 лв.
При поръчка над 1
80 лв. доставката до адрес в България е безплатна.
Цената на доставката за чужбина е за сметка на клиента и се тарифира според куриерска фирма, избрана от същия.

 

ПЛАЩАНЕ:
Плащането в общия случай е с наложен платеж.
     

 УСЛОВИЯ ЗА ПОРЪЧКА:
1. Валиден email адрес и мобилен телефон.
2. Вярно попълнени адреси за доставка.
3. Вярно попълнени данни за контакт.
     Активирането на поръчката на определена стока става чрез натискане на бутона “Поръчвам”. При направена от вас поръчка, ще получите потвърждение на поръчката на посочения от вас e-mail адрес. Администраторът на магазина ще се свърже с Вас по телефона за уточняване на времето на доставка.

УСЛОВИЯ НА ДОСТАВКА

1. Поръчаната стока се доставя на посочения от клиента адрес за доставка.
2. Срока на доставка в общия случай е от 3 до 6 работни дни; за някои продукти е необходимо повече време за изработка.
3. Поръчаната стока се доставя подходящо опакована съгласно вида й и ползвания транспорт за доставка.
4. Ако клиентът не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посочения адрес www.ivai.eu се освобождава от задължението си да изпълни заявената доставка.
5. Клиентите могат да разопаковат стоката в присъствие на куриера и в случай, че не я одобрят да я върнат без да заплащат наложения платеж.
      Вие имате право да се откажете от поръчката, ако срокът за изпълнението й не е приемлив.
       Електронен магазин www.ivai.eu си запазва правото да откаже доставка до адреси, където подобна не може да бъде организирана с куриер, или ако разходите на доставка значително надвишават обичайните поради адреса на доставка или параметрите на стоката като размери или тегло.

РЕКЛАМАЦИИ

   Купувачът може да упражни правата си съгласно чл. 55, ал. 1 от ЗЗП, в 7-дневен срок от получаването на стоката, при условие, че тя бъде върната във вида, в който е получена, без да бъде ползвана. Изключенията от това правило са изрично регламентирани в Закона за защита на потребителите. Не се приемат рекламации свързани с цветовете на продуктите. Фотографиите в страницата на онлайн магазина ни отразяват максимално действителните цветове. Разминаването понякога е в различните настройки на мониторите, за което ние не носим отговорност. Транспортните разходи, ако има такива, за връщане на стока са за сметка на клиента.

КОНФИДЕНЦИАЛНОСТ 

    Няма да споделяме които и да било от личните Ви данни с трети страни. Обещаваме и да не пълним пощенските Ви кутии с досадни ракламни писма. Информацията, която събираме във формуляра за поръчка е минимално-необходимата за да направим доставка до адреса Ви. Данните, които ни предоставяте се съхраняват по надежден и сигурен начин.

 ОТГОВОРНОСТ
   Електронен магазин www.ivai.eu не носи отговорност при изчерпване на количества от дадени артикули, както и в случай на забавяне на пратката поради липса на наличности, изчакване на нов внос, нова партида от производство или забавяне на доставката до нас от вносителите или производителите на съответните стоки. В случай, че няма възможност да бъде осигурен желания от Вас артикул или се предвиди забавяне на окомплектоването на поръчката, Вие ще бъдете информирани чрез телефонен разговор или с писмо, като при възможност ще Ви бъдат предложени алтернативни артикули.

ОГРАНИЧЕНИЯ
   Потребителите на магазина нямат право:
1. Да копират, разпространяват или ползват текстове, картини, образи или части от сайта, без изрично разрешение на www.ivai.eu.
2. Да ползват автоматизирани системи за зареждане (download) на каквато и да било информация от www.ivai.eu.
3. Да претоварват системата с фиктивни заявки или друга информация (flood).
4. Потребителите нямат право да ползват screenshot на www.ivai.eu  без изрично разрешение на www.ivai.eu.

   Този електронен магазин съдържа линкове към други сайтове. www.ivai.eu  не носи отговорност за тяхното съдържание.

Правна информация

Не е попълнено все още